Bestel Online

Catering

Bij bijzondere gelegenheden is het fijn als u als organisator zelf ook kunt genieten. Aceituna Catering neemt u alle zorg uit handen zodat u tijd heeft voor uw gasten. Bent u op zoek naar een ervaren cateraar of traiteur die een succes maakt van uw feest of gelegenheid? Wij hebben de catering verzorgd voor evenementen zoals bruiloften, recepties, bedrijfsfeesten, iftars en luxe diners op vele verschillende locaties. 

Wij combineren zowel moderne en traditionele gerechten vanuit de hele wereld. De menus van Aceituna Catering zijn erg flexibel, en kunnen aangepast worden aan persoonlijke smaak, budget en thema. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag dan snel vrijblijvend een offerte aan.

Borrel receptie

Heeft u een borrel op het werk of is er aanleiding voor een receptie? Aceituna catering draagt hier graag zorg over. Iedere gelegenheid kunt u wel koppelen aan een borrel of receptie. Wij maken gebruik van hoogwaardige producten. Zodoende bieden wij u en uw gasten een divers assortiment tapenade, luxe kaas en vleeswaren of culinaire hapjes waar u nog lang van zult genieten. Kijk ook eens bij ons aanbod van koude hapjes!

Wij beschikken over materiaal om u van aankleding en styling te voorzien.

excellent in

Op locatie

Wij zijn ingericht om te leveren van catering op locatie. Wij werken alleen met verse ingrediënten, wat inhoudt dat kwaliteit gewaarborgd is voor een aantrekkelijke prijs. Onze voorkeur gaat uit naar biologische producten, producten uit de streek en duurzaam materiaal. Laat het koken over aan professionals en laat u verrassen door onze hemelse gerechten.