Bestel Online

Verrassende Concepten

Wij zijn van mening dat catering veel beter kan dan een sandwichbuffet. We bieden verschillende totaalpakketten aan waarbij we zorg dragen over de invulling en styling van uw evenement.  Lees hieronder meer over de mogelijkheden voor uw borrel, personeelsfeest, relatie-event, of openingsfeest. Zoals met alles, kunnen we deze pakketten aanpassen aan uw wensen.  

Vul ons vrijblijvende offerte-formulier in voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.

Classic

Weet u nog, zalm met hollandaise saus en picasso fruit, of krokant gebakken eend met sinaasappelsaus? Wij bieden u een speciaal samengesteld klassiek menu, met de gastronomie van toen, klassieke styling en entertainment. Ga terug in de tijd met het 'classic' thema!

Mediterraanse theehoek

Waan u in een sprookje zoals in 1001 nachten met deze Mediterraanse theehoek. In klederdracht bereiden we authentieke geurige Marokkaanse thee. Combineer deze theehoek bijvoorbeeld met een Mediterraans buffet voor een feest in stijl.

Kerst

December is een drukke maand, maar wij kunnen u helpen met het kerstfeest! Wij maken samen met u een concreet plan voor uw menu en zorgen ervoor dat uw personeel, relaties, familie of vrienden heerlijk genieten van dit kerstdiner.

Pasen

Het einde van het vasten is aangebroken en een feestmaal hoort hier zeker bij. Geheel in paassfeer verzorgen wij uw paasontbijt, lunch of diner.

Haringparty

Uw buitenlandse zakenrelaties verrassen met iets ècht Nederlands? Geheel in Hollandse sfeer met haringkar en iemand die de haring schoonmaakt, kunnen u en gasten genieten van Hollandse nieuwe. U kunt dit bijvoorbeeld combineren met oesters of andere Hollandse lekkernijen.

Cool summer

Slippers aan en zonnebril op! Geniet aan de bar, in de loungehoek of dans met blote voeten in het zand, alles kan op uw eigen privéstrand. Met heerlijke zomerse hapjes of gerechten, en de barman die u voorziet van een cocktail of koud biertje. De (optionele) DJ verzorgt de summermusic.

Oesterparty

Oesters en een goed glas prosecco, over zo'n ervaring zullen uw gasten zeker lang napraten! Onze oesterdames steken à la minute de oesters open, die met verschillende bereidingstechnieken zijn klaargemaakt. Combineer met haring voor een klassiek Hollands feest, of juist met sushi voor een moderne twist.